Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Yritys

logo2x

 

 

Verholine perustettiin vuonna 2005 ja ensimmäinen tuote jota aloitettiin myymään oli screen- kankainen paneeliverho lasitetulleparvekkeelle, sekä hyvin nopeasti koko kaihdin-alan repetuaari.

Alkuaikana hyvässä yhteistyössä Turkulaisen Auri Oy:n kanssa sekä Pedelux Oy Närpiöstä. Sittemmin olemme toimineet monen muun toimijan kanssa hyvässä yhteistyössä. Olen ollut sitä mieltä ja olen edelleen, että terve kilpailu ei sulje pois hyvää yhteistyötä. Verholine tuli luontevana jatkona minun LasiTiimi Oy:stä irtautumisen jälkeen. Olin toiminut lasi- liikkeen yrittäjänä vuodesta -97 ja ennen sitä lasin kanssa vuodesta – 90. Ajattelin, että lasinkanniskelu saa riittää ja siirrytään kevyempiin materiaaleihin. Lasit ovat tosin tulleet uudesti ja vahvasti mukaan.

Verholine perustettiin vaimoni Kaarinan nimelle ja hän toimi Verholine Ky:n toimitusjohtajana yli kymmenen vuotta. Stten hiukan muutettiin kokoonpanoa ja olemme kumpikin vahvasti Verholine yrittäjiä. Aika ja paikka 2005, eivät ehkä olleet parhaat mahdolliset, koska Seinäjoella toimi kolmekymmentä vuotta alueella vaikuttanut Seinäjoen Kaihdin, sekä pari muuta. Lapuan Kaihdin ja Pedelux pitivät tiukasti projektit hallussaan. Emme vaivautuneet tutkimaan markkinoita, vaan myytiin talo ja perustettiin Verholine Ky!

20170310 125954

Helppoa ei ole ollut, mutta nyt tuntuu siltä, että nämä vuodet ovat kuitenkin kannattanut elää ja yrittää Seinäjoella. Olemme sittemmin toimittaneet ja asentaneet kaihtimet, verhokiskot ja mu

ita alantuotteita lähes jokaiseen isompaan projektiin. Kaikki Keskus-Sairaalan laajennukset, viimeisenä M-Talo ja ensimmäisenä Y-Talo. Kiitos Peab:n luottamuksesta meitä kohtaan, olemme olleet heidän mukanaan kerrostaloilla, kouluilla ja Framin eri vaiheissa.

Tänä päivänä Verholine toimii koko Suomen alueella. Olemme toimittaneet ja asentaneet purjevarjoja Posiolle, moottorikiskoja Äkäslompoloon. Sinne mennään taas keväällä Zip-verhojen kanssa ja samaa vauhtia Inariin. Helsinkiin ja Uudellemaalle purjeita, markiiseja, pergoloita, Zip-screenejä jne.

Seinäjoki on hyvä paikka meille, koska täältä on lyhyt matka minne vain. Olkaa siis rohkeita ja kysykää tuotteistamme edelleen!

Juha Niemi

Verholine Ky

Asennuskuvia

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha