Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Yritys

logo2x

 

 

Muutimme perheeni kanssa Ruotsista Suomeen vuonna 1990 ja aloitin työurani täällä Seinäjoella lasiliikkeessä asentaen mm. parvekelasituksia. Vuonna 1997 perustettiin Lasitiimi, jossa toimin yrittäjänä aina vuoteen 2005 saakka. Lasitiimin tarina päättyi osaltani tuolloin, mutta olin itse saanut yrittäjyydestä sellaisen kipinän, että halusin jatkaa sillä tiellä ja niin lähdin pyörittelemään ajatusta kaihdinliikkeen perustamisesta, mikä oli mielestäni luonteva jatkumo edellisen yritykseni jälkeen. Ja näin Verholine sai alkunsa.

Verholine perustettiin siis vuonna 2005 vaimoni Kaarinan nimelle ja hän toimi Verholine Ky:n toimitusjohtajana yli kymmenen vuotta. Stten päädyimme muuttamaan hiukan kokoonpanoa ja olemme nyt kumpikin vahvasti Verholine -yrittäjiä. Alku oli ensin nihkeähköä, niin kuin aina uuden yrityksen alkutaipaleella ja haimme omaa paikkaa sekä markkinarakoa Seinäjoen alueelta, eikä Verholine ollut myöskään nimenä asiakkaille ennestään tuttu. Alkuaikoina tuotekattaukseemme kuului kaihtimien lisäksi mm. verhoja sekä sisustustavaraa, mutta vuosien varrella olemme suuntautuneet aina vaan enemmän kohti auringonsuojaustuotteiden myyntiä, mikä on osoittautunut meille hyväksi ratkaisuksi. Myös lasitukset ovat tulleet jälleen vahvasti mukaan yrityksemme tuotekategoriaan.

Purjevarjot ovat tulleet tärkeäksi osaksi tuotevalikoimaamme vuodesta 2012 lähtien, jolloin poikamme Tommi lähti Itävaltaan opiskelemaan purjevarjojen myyntiä ja saimme täten yksinoikeuden maahantuoda näitä mittatilausvarjoja Suomeen. Olemmepa olleet muutaman kerran myös tv:ssä asentamassa purje- ja aurinkovarjoja.

20170310 125954Helppoa ei ole ollut, mutta nyt tuntuu siltä, että nämä vuodet on kuitenkin kannattanut elää ja yrittää Seinäjoella. Olemme onnistuneet saamaan nimeä tällä alueella ja meillä on erinomaisia yhteistyökumppaneita. Olemme olleet mukana isoissa projekteissa, joista mainittakoon mm. kaikki keskussairaalan laajennukset, ensimmäisenä Y-Talo ja nyt viimeisimpänä M-Talo.

Tänä päivänä Verholine toimii koko Suomen alueella. Olemme toimittaneet ja asentaneet mm. purjevarjoja Posiolle ja moottoriverhokiskoja Äkäslompoloon. Helsinkiin ja Uudellemaalle olemme asentaneet purjeita, markiiseja, pergoloita, Zip-screenejä jne.

Verholine on vahvasti perheyritys ja se näkyy myös meidän arvoissa. Se että olemme pienyritys ohjaa myös vahvasti toimiamme ja panostamme siihen, että sekä asiakkaamme että työntekijämme ovat tyytyväisiä. Pyrimme aina tarjoamaan luotettavaa, ammattitaitoista ja laadukasta palvelua ja se näkyy myös tuotteissamme.

Seinäjoki on hyvä paikka meille, koska täältä on lyhyt matka minne vain. Olkaa siis rohkeita ja kysykää tuotteistamme edelleen!

Juha Niemi

Verholine Ky

Asennuskuvia

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha