Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Ympärivuotiset purjevarjot

Tekstiiliarkkitehtuuriatekstiili

Ympärivuotiset purjevarjot valmistetaan nimensä mukaan kiinteäksi kokonaisuudeksi osaksi ympäristöä. Kangas kestää lumikuormat ja oikein asennettuna ja jännitetyna se purkaa vesi- ja lumikuormat pois.

Tässä mallissa alkusuunnittelu on erittäin tärkeää. Olosuhteiden aiheuttamat kuormat on laskettava tarkasti ja sen mukaan on suunniteltavat perustukset, kankaan tyyppi ja leikkaukset sekä kiinnityspisteet. Kankaan kestävyydestä tämän tuotteen kanssa ei tarvitse huolehtia, vaan huomio on kiinnitettävä nimenomaan perustuksiin ja kiinnityspisteisiin.

Hankintaprosessi etenee useimmiten näin. Ensin katsotaan arkkitehdin tai muun suunnittelijan tekemät piirustukset läpi ja meidän edustajamme ehdottaa mahdollisesti muokkauksia tai vaihtoehtoisia toteutustapoja. Kun tavoitteesta on pästy selvyyteen, voimme antaa suuntaa antavan hinta-arvion perustuen aiempiin vastaaviin toteutuksiin. Tässä on tosin pidettävä mielessä, että kyseessä on vain arvio ja paikalliset olosuhteet saattavat vaikuttaa hintaan merkittävästi verrokkikohteeseen nähden. Tämän jälkeen asiakas voi itse hankkia katokselle rakennesuunnitelman, josta on ilmettävä kankaan materiaali ja leikkauskaavat, perustukset sekä kiinnitystapa ja kiinnitysosien ja pilareiden vahvuudet. Tai vaihtoehtoisesti rakennesuunnitelman saa myös suoraan meiltä. Kun rakennesuunnitelma on tehty, voimme materiaalitarpeen perusteella laskea tarkan hinnan tuotteelle sekä asennukselle. Tästä pisteestä noin 6-8 viikkoa eteenpäin ja ympärivuotinen katos on valmis! Näitä työvaiheita seuraamalla lopputulos on varmasti loistava, joten oikoa ei kannata.

Hyvin suunniteltuna ja toteutettuna ympärivuotinen purje kestää vuosikymmeniä.Screenshot 2019 01 15 Golle de Sonnensegel Membranbau HyparArkPuolivuotinen 900x500 esimerkki

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha