Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Avattavat purjevarjot

Avattavat purjevarjotsoliday gastro screen 1

Avattavilla purjevarjoratkaisuillamme pystytään parhaimmillaan kattamaan jopa 110 m2 ala yhdellä järjestelmällä, mikä tekee tuotteesta erittäin kilpailukykyisen kun lasketaan neliölle kohdistuvaa hintaa. Vaihtoehtoina on käsi- ja moottorikäyttöiset järjestelmät.

Kaikkiin avattaviin purjeisiin voidaan asentaa lisävarusteena korkeudensäätömahdollisuus, mikä on erittäin käytännöllistä varsinkin ilta-auringossa, kun aurinko paistaa matalalta.

Moottoroiduissa malleissa on aina kaasujousitetut pylväät, joiden avulla purje selviää kovistakin myrskyistä. Avattavat purjevarjomme valmistaa Soliday Itävallassa.

 

20160526 112747Soliday M

Soliday M on helppokäyttöinen manuaalisesti avattava purjevarjo. Kevyt ja ilmava design sekä poikkeuksellisen monipuoliset kankaan leikkausvaihtoehdot tekevät siitä hyvän valinnan useimmille ulkoalueille.soliday m 1

Purje on todella nopeasti viritettävissä käyttövalmiuteen ja yhtä nopeasti rullattavissa takaisin kiinni. Purje on portaattomasti säädettävä, joten voit avata sitä juuri tarvitsemasi määrän ja lukita paikoilleen. Ristikulmasta ristikulmaan kulkeva suojattu vaijeri toimii kankaan kerääjänä.

Kuten kaikki avattavat purjevarjomme, myös Soliday M valmistetaan aina mittatilauksena vallitsevien olosuhteiden mukaisesti. Soliday M voidaan varustaa automaattisella tuuliturvalukituksella, joka vapauttaa kankaan kulman iskumaisen tuulenpuuskan kohdistuessa kankaaseen. Lisävarusteena satavissa myös korkeudensäätömahdollisuus.

Purjeen muoto - Kolmio tai nelikulmio
Purjeen koko - Jopa 65 m2
Purjeen ulottuma - Jopa 900 cm / puoli
Ristivaijerin pituus - Jopa 13 metriä
Käyttötarkoitus - Aurinkosuoja
 
Lisää infoa linkistä https://purjevarjot.fi
 
 
CSoliday C
 

soliday c 5Täysin automaattinen Soliday C edustaa käyttömukavuutta parhaimmillaan. Tuuli- ja aurinkoantureilla purjevarjo säätää itse itsensä varmistaen turvallisuuden, kun olet itse poissa.

Purjevarjon käyttö tapahtuu kätevällä kaukosäätimellä. Purje kerääntyy ristikulmasta kulkevalle kangasputkelle. Yllättävät tuulenpuuskat ja sademyräkät vaimentuvat kankaalle, joka on jatkuvassa jännityksessä kaasujousitettujen pylväiden ansiosta.

Purjeen muoto - Nelikulmio
Purjeen koko - Jopa 85 m2
Purjeen ulottuma - Jopa 700 cm / puoli
Ristivaijerin pituus - Jopa 11,5 metriä
Käyttötarkoitus - Aurinkosuoja, sadesuoja
 
Lisää infoa linkistä https://purjevarjot.fi
 

 

Sol neu 54Soliday CS

soliday cs 4Perinteisistä markiiseista poiketen Soliday CS tuottaa poikkeuksellisen suuren varjostetun alueen. Lisää käytännöllisyyttä tuo täysin automatisoitu käyttömekanismi.

Soliday CS:n kangas kerääntyy seinälle asennettavalle, motorisoidulle kangasputkelle. Nappia painamalla kangas lähtee jopa seitsemän metrin matkalle! Kangas voi olla joko kolmio, jolloin ulkoreunalla on yksi kaasujousitettu pylväs, tai nelikulmio, jolloin pylväitä on kaksi. Toisin kuin markiisissa, kangas voidaan ajaa ulos täysin vaakasuorassa ilman kallistuskulmaa.

Innovatiivinen aurinko- JA sadesuoja tuo täysin uusia ulottuvuuksia terassin tai parvekkeen designille.

Purjeen muoto - Nelikulmio tai kolmio
Purjeen koko - Jopa 56 m2
Purjeen ulottuma - Jopa 700 cm
Kangasputken leveys - Jopa 8 metriä

Käyttötarkoitus - Aurinkosuoja, sadesuoja

Lisää infoa linkistä https://purjevarjot.fi

 

soliday cs twin 02Soliday CS Twin

 Suurin avattava purjevarjomme! Todellinen XXL -purje. Suurimmillaan huimat 110 m2 purjevarjoa kahdelle kangasputkelle kerättynä.soliday ct337x211

Kahden kangasputken etuna on se, että kumpaakin puolta voidaan ohjata erikseen. Tämän kokoluokan varjoissa tällaisia ominaisuuksia ei ole ennen nähty. Jatkuva kahteen suuntaan tapahtuva veto tuo myös vakautta tuulisissa olosuhteissa.

Jopa 14 metriä leveänä / pitkänä CS Twin soveltuu moniin käyttötarkoituksiin. Elegantti ja kevyt järjestelmä suurille alueille.

Purjeen muoto - Nelikulmio/nelikulmio tai kolmio/nelikulmio
Purjeen koko - Jopa 110 m2
Purjeen ulottuma - Jopa 700 cm / puoli
Kangasputken leveys - Jopa 8 metriä neliö-neliö yhdistelmällä tai 6 metriä neliö-kolmio yhdistelmänä

Käyttötarkoitus - Aurinkosuoja, sadesuoja

Lisää infoa linkistä https://purjevarjot.fi

 

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha