Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Maestro

Säleillä vai kankaalla?

Maestro Pergotenda 08

Maestro on Corradin uusin taidonnäyte designin ja tekniikan saumattomasta yhteensovittamisesta. Maestrossa on vapaasti ja tukevasti omilla jaloillaan seisova rakenne, mikä antaa sijoittelulle ennennäkemätöntä vapautta. Katteen alapuoliset alumiiniset tukiprofiilit ovat esitaivutettuja, millä mahdollistetaan suuri jänneväli. Sadevesi johdetaan yläprofiileja pitkin pystytolppien sisään ja tolppien alapäästä ulos. Katto avattuna Maestro jättää lähes koko kattoalan vapaaksi.

Corradi Maestro Pergotenda 02

Maestro on saatavilla kankaan sijaan myös kääntyvillä alumiinisäleillä. Manner-Euroopassa suosituimmaksi ratkaisuksi nousseessa sälemallissa katto sulkeutuu täysin vedenpitäväksi ja avautuu sälekaihtimen tapaan. Säleitä voi kääntää portaattomasti, jolloin valon ja kuumuuden määrä on käyttäjän päätettävissä.

Luonnollisesti myös seinät voidaan sulkea eri ratkaisuilla, kuten screen-verhoilla, kiinteillä tai kääntyvillä säleillä tai erilaisin lasituksin.Maestro Pergotenda pieni kuvaMaestro Pergotenda 06Corradi Maestro Bioclimatics 13Corradi Maestro Bioclimatics 11Corradi Maestro Bioclimatics 12

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha