Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Akustointi

AkustiikkaSoften S1e Seinäjoen säästöpankki odotustila

Tilojen akustoinnilla parannetaan viihtyisyyttä ja hyvä akustiikka on myös tärkeä elementti työturvallisuuden näkökulmasta. Melu ja hälinä aiheuttavat stressiä ja vaikuttavat heikentävästi työtehokkuuteen.

Akustointia voidaan parantaa asentamalla kattoon tai seiniin akustointipaneeleita.

Me käytämme eri valmistajien tuotteita asiakkaan tarpeiden ja mieltymysten mukaan.konto2

KONTO on kotimaisesta turpeesta valmistettu erittäin ekologinen tuote, josta on moneksi. Paneeleja saadaan eri kokoisina ja niillä voidaan akustoida kokonaisia kattoja, kuten esimerkiksi Seinäjoen asuntomessuilla oli tehty. Näin saadaan mm. kivitaloon miellyttävän tasainen äänimaailma.

Soften on kierrätysmateriaalista valmistettu paneeli ja on uraa uurtanut suomalainen tuote. Saatavilla eri tyyppisiä ja värisiä paneeleita. Riippuen akustoinnin tarpeesta, joko täytteellä tai ilman täytettä. Täyte vaikuttaa paneelin absortioluokkaan, eli siihen arvoon, jolla mitataan paneelin vaikutusta äänen heijastumiseen.

Yeseco on myös monipuolinen hampusta valmistettu tuote. Yesecon tuotteita saa paneelina, tauluna, seinätyynynä, ripustettuna kattopaneelina ja lattialle asetettavana bassosiepparina.

Meillä on saatavana myös VINK tulostettavat paksummat akustointilevyt. Nämä päällystetään tulostettavalla kankaalla ja soveltuvat erinomaisesti myös julkisiin tiloihin.

soften3On tarkeä muistaa akustoinnista puhuttaessa, että silloin pyritään hallitsemaan äänen heijastelua pinnoilta toisille, eli tutummin sanottuna äänen kaikumista.

Näillä tuotteilla on vain vähäinen vaikutus äänieritykseen, eli tilasta toiseen kuuluvaa ääntä ei näillä tuotteilla saada estettyä, vaan siihen tarvitaan aina rakenteellisia muutoksia.

Tuotteista voidaan rakentaa myös sermejä, jolloin kaksipuolinen akustointi levy ja välissä oleva puu- tai kuitulevy eristävät ääntä.yeseco1konto3Softenyeseco2

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha