Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Terassimarkiisit

 

 

 

 

 

 

 

Terassimarkiisi suojaa auringolta ja kevyeltä vesisateelta. Voit siis nauttia kuumana kesäpäivänä terassilla oleskelusta mukavasti markiisin varjossa, ilman pelkoa kastumisesta sateen yllättäessä. Samalla ehostat myös talosi yleisilmettä.australia cala

Terassimarkiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta.

Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan markiisikankaan.

Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi. Valitse eri malleista sopivin markiisi juuri sinun terassille. Myyjämme auttavat valinnassa mielellään! Toimitamme terassimarkiisit asennettuna ympäri Suomen.

Veivillä vai kaukosäätimellä?

Kaikki terassimarkiisimme voidaan asentaa moottori- tai veivikäyttöisinä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

 

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha