Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Terassimarkiisit

Terassimarkiisitsilver plus

Terassimarkiisi suojaa auringolta ja kevyeltä vesisateelta. Voit siis nauttia kuumana kesäpäivänä terassilla oleskelusta mukavasti markiisin varjossa, ilman pelkoa kastumisesta sateen yllättäessä. Samalla ehostat myös talosi yleisilmettä.australia cala

Terassimarkiisi lisää terassin käyttöä joka säällä sekä pidentää terassisi vuotuista käyttöaikaa. Markiisi suojaa sinut ja kalusteesi polttavalta ja haalistavalta auringonpaisteelta.

Valittavanasi on useita yksivärisiä sekä raidallisia kangasvaihtoehtoja, joista yhdessä löydämme varmasti mieluisan sekä juuri sinun taloosi parhaiten sopivan markiisikankaan.

Eri käyttötarkoituksiin ja erikokoisiin terasseihin kannattaa valita oikein suunniteltu ja mittojen mukaan valmistettu markiisi. Valitse eri malleista sopivin markiisi juuri sinun terassille. Myyjämme auttavat valinnassa mielellään! Toimitamme terassimarkiisit asennettuna ympäri Suomen.

Veivillä vai kaukosäätimellä?

Kaikki terassimarkiisimme voidaan asentaa moottori- tai veivikäyttöisinä. Vaivattomin tapa varmistua siitä, että terassimarkiisi on aina oikeassa asennossa on liittää siihen aurinko- ja tuuliautomatiikka, joka reagoi auringonvaloon sekä tuulen voimakkuuteen.

 awnings 01

Giant

Giant on nimensä mukaisesti suurin markiiseistamme. Leveyttä tälle saadaan jopa 650 cm ja ulottumaa huimat 500 cm! Giant toimitetaan aina moottorikäyttöisenä. Vahvistetut erikoiskannakkeet ja tuplarunko mahdollistavat tämän poikkeuksellisen kokoluokan. Etureunaan on mahdollista asentaa myös tuulitukivarret pitämään markiisia vakaana.

140 kangasvaihtoehtoa ja runkoväri kaikissa RAL-väreissä varmistavat, että jokaiselle terassille löytyy juuri oikean näköinen Giant. Kankaat saa luonnollisesti myös painatettuina, jolloin Giant muuntuu helposti liiketilamarkiisiksi.

 awnings 32

Jamaica & Australia

Jamaica ja Australia ovat suosituimmat markiisimallimme. Kummatkin voidaan toteuttaa jopa 700 cm leveinä ja ulottumaa saadaan lähes 400 cm. Kumpikin malli on saatavilla sekä veivillä että moottorilla. Tuulitukivarret ovat saatavilla molempiin malleihin.SDC11131

Australia voidaan asentaa jopa 60 asteen kallistuskulmaan, jolloin se toimii lähes ikkunamarkiisin tapaan paikoissa, joissa ikkunamarkiisin asentaminen on muuten mahdotonta. Jamaica puolestaan on kiinni vedettynä erittäin kompakti, jolloin sen asennus onnistuu myös todella pieniin tiloihin. Jamaicaan voidaan asentaa myös peltikatos, jolla saadaan osa kasettimarkiisin hyödystä selkeästi edullisempaan hintaan.

Jamaicaan on saatavilla myös screen- tai markiisikankaasta valmistettu etukangas, joka on käytännöllinen matalalla kulkevan ilta-auringon yhteydessä ja antaa osaltaan myös lisäsuojaa tuulelta.

 06820160801 103212SDC11133

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha