Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Kasettimarkiisit

KasettimarkiisitPalladio1

Kasettimarkiisit ovat koteloituja terassimarkiiseja, joissa tyypistä riippuen joko kangas tai koko mekanismi kerääntyy suljettaessa suojaavaan koteloon. Suomen olosuhteissa koteloitu markiisi pidentää kankaan ja markiisiin käyttöikää huomattavasti. Lisäksi koteloitu markiisi suljettuna on erittäin hyvän näköinen ja sulautuu talon julkisivuun perinteistä terassimarkiisia paremmin.

Kasettimarkiisin käyttömekanismiksi suosittelemme sähkömoottoria ja kaukosäädintä, vaikka suurin osa on saatavilla myös veivikäyttöisenä. Myyjämme auttavat mielellään oikean valinnan tekemisessä!

Casablanca

Casablanca

Casablanca on täyskasettimarkiisi, jossa sekä kangas että nivelvarret vetäytyvät koteloon suljettaessa. Tyylikkäät pyöreät linjat tekevät Casablancasta erittäin näyttävän markiisin. Kotelo on saatavilla kaikissa RAL-väreissä, jolloin markiisi sopii tyyliltään varmasti jokaiseen seinäpintaan. Kangasvalikoimasta löytyy 140 erilaista vaihtoehtoa, mutta Casablancan kanssa parhaiten yhteen sopii yksiväriset ja maltilliset raitakuviot.

corsica

Corsica

Corsica on toinen täyskasettimarkiisimme. Tässä mallissa on hieman kulmikkaampi kotelomalli ja mahdollisuus integroida led-valot suoraan markiisiin, jolloin terassi-iltoja voi pidentää entisestään. Corsica on aina moottorikäyttöinen. Runko mahdollistaa kannakkeiden vapaan sijoittelun, mikä helpottaa asennusta huomattavasti.

palladio 2014

Palladio

Palladio on puolikasettimarkiisi, jossa kangas kerääntyy kotelon suojaan suljettaessa. Alaosa on avoin, mutta kotelon sisäinen suoja pitää kankaan suojassa joka puolelta. Runko mahdollistaa kannakkeiden vapaan sijoittelun, mikä helpottaa asennusta huomattavasti. Saatavilla sekä moottorilla että veivillä. Palladion leveys on jopa 700 cm ja ulottuma 360 cm. Palladion rakenne mahdollistaa myös ristikkäisten nivelvarsien käytön, jolloin markiisin ulottuma saadaan suuremmaksi kuin leveys, mikä ei perinteisissä markiiseissa ole mahdollista.palladio 2casablanca

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha