Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Kaihtimet ulos

Kaihtimet ulkokäyttöönCetta2venetian blinds 31

Näkö- ja lämpösuojaavenetian blinds 37

Ulkokaihtimet ovat yksi parhaista vaihtoehdoista tehokkaaseen aurinkosuojaukseen. Niiden avulla määrittelet itse kuinka paljon valoa ja kuumuutta huoneeseen haluat. Ulkokaihtimet suojaavat tehokkaasti uv-säteilyä ja lämpöä vastaan. Aurinkosuojaus on aina tehokkainta, kun se on mahdollista toteuttaa jo ulkoseinällä ennen kuin valo, ja etenkin lämpö, pääsevät sisälle.

 

Näyttävyyttä ja käytännöllisyyttä

Ulkokaihtimet ovat mahtava lisä rakennuksen julksivuun antaen kiinteistölle modernin ja nykyaikaisen ilmeen. Säleitä on useissa eri väreissä ja säleprofiileina ovat C-mallinen säle 50 ja 80 mm leveyksissä sekä Z-mallinen säle 90 mm leveydessä. Myymälässämme pääset tutustumaan sälevaihtoehtoihin tarkemmin. Kotelot, suojat ja ohjauskiskot löytyvät myös useissa väreissä ja muodoissa, joiden avulla varmistat esteettisen ulkonäön. Kaikkiin ulkokaihtimiin on mahdollista liittää moottorit ja erilaisia sääsensoreita, millä kaihtimista saadaan käytännössä täysin automaattiset. Kaihtimet voidaan lisätä myös Somfyn kodinohjausjärjestelmään.

 

Kestävyyttävenetian blinds 42

Ulkokaihtimen säleet ovat valmistettu 0,42 mm vahvasta alumiinista (vrt. sisäkaihtimen 0,18-0,21 mm). Säleet ovat emaloituja, jolloin ne kestävät sekä sään aiheuttaman että käytön aikaisen mekaanisen rasituksen. Vahvat rakenteet, tukevat ohjauskiskot, suojalevyt ja kannattimet pitävät ulkokaihtimen varmatoimisena ja kestävänä. venetian blinds 21

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha