Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Sälekaihtimet

SälekaihtimetIMG sälekaihdin ketju

Sälekaihdin on ollut suomalaisten suosikki ikkunoiden aurinkosuojaukseen jo vuosikymmeniä, eikä mikään haastaja ole tuota valta-asemaa vielä kyennyt horjuttamaan. Viime vuosina valmistajat ovat panostaneet voimakkaasti integroituihin säätimiin ja nykyään hyviä vaihtoehtoja onkin jo lukuisia.

 

Perinteiset sälekaihtimet

Perinteisillä sälekaihtimilla tarkoitetaan alumiinikaihdinta, joka asennetaan joko ikkunan välitilaan tai pintaan, lasin eteen. Käyttömekanismina perinteisissä on nostonaru ja säätötanko. Pintamallin kaihtimissa säätötanko on yleensä kirkas akryylitanko, mutta kaihdinta voidaan käyttää myös rullaverhoista tutulla kuulaketjulla, jolloin vältetään pitkällä roikkuvat narut lattialla. Erittäin hyvät etenkin ovilaseihin, mutta myös muihin maltillisen kokoisiin kiinteisiin laseihin.

Säleen leveys on joko 16 tai 25 mm. Värejä ja sävyjä löytyy kymmeniä.

 

 

Integroidut sälekaihtimet

Integroidut sälekaihtimet ovat moderni ratkaisu sälekaihtimen käyttömekanismiksi. Kaihdinta käytetään ikkunan pokaan asennettavilla säätönupeilla, joko yhdellä tai kahdella mallista riipuen. Näissä malleissa nostonarut ovat siistit ja lapsiturvalliset kaihtimen asennosta rippumatta.

Vuosien aikana olemme kokeilleet useita erilaisia integroituja mekanismeja ja todenneet Artic-kaihtimen Single- ja In-säätimet parhaiksi vaihtoehdoiksi. Nämä ovat siistejä, kestäviä ja helppoja käyttää.

Artic-kaihdin Single

Artic-kaihdin IN

 

 puukaihdin

 

 

Puusälekaihtimet

Puukaihtimet ovat näyttävä valinta suuriinkin kiinteisiin ikkunoihin. Perusmallisto koostuu lehmuksesta valmistetuista säleistä, petsattuuna tai maalattuna lukuisiin sävyihin. Saatavilla on myös jalopuita, joissa puun luonnolliset syyt tulevat upeasti esiin.

Säleiden leveydet ovat 25, 35 ja 50 mm. Narut ja kotelot suojineen ovat aina mahdollisimman lähellä valitun säleen väriä. Puukaihtimet kootaan aina käsityönä. Etenkin suurissa puusälekaihtimissa painoa kertyy nopeasti, jolloin kaihtimen nostaminen saattaa olla hankalaa. Tällöin suosittelemme sähkökäyttöistä kaihdinta, minkä avulla kaihtimen nostaminen käy nappia painamalla.

 

50 mm alumiinikaihtimetC50 Slim

Alumiinisälekaihtimet tavallista leveämmällä 50 mm säleellä soveltuvat erinomaisesti suuriin ja keskikokoisiin kiinteisiin ikkunoihin. Korkealle sijoitettaviin kaihtimiin kannattaa harkita moottoroitua mallia, mikä on nykyään hinnaltaan varsin kohtuullinen. Leveäsäleinen alumiinikaihdin toimii loistavasti modernin sisustuksen yhteydessä, mutta sopivilla värivalinnoilla istuu täydellisesti myös perinteisempään ilmeeseen.50mm alumiini

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha