Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Rullaverhot

RullaverhotSorisa Print A pieni

Rullaverholla tuot kotisi koviin pintoihin pehmeyttä ja ilmettä. Rullaverho toimii myös hyvänä häikäisysuojana. Rullaverhoa voit käyttää yhdessä sivuverhojen ja kapan kanssa. Ja modernissa sisustuksessa rullaverho toimii myös yksinään vaikkapa koteloituna.

Toimitamme rullaverhot pääsääntöisesti kuulaketju- ja moottorikäyttöisinä, mutta myös perinteinen jousimekanismi on saatavilla yleisimmille kankaillemme.

 

Peittävät kankaat

Yleisin kangasvalinta rullaverhoissa on peittävä kangas, joita löytyy yksivärisinä sekä printtikuvioilla. Peittävä kangas estää suoran näkyvyyden, mutta päästä kuitenkin jonkin verran valoa läpi.Pimennysverho

 

Pimennysverhot

Valoa läpäisemättömästä kankaasta valmistettu rullaverho on erinomainen ratkaisu kun tarvitset huoneen täysin pimeäksi. Verho voidaan myös koteloida reunoilta, jolloin valoa ei vuoda tilaan lainkaan. Vuorotyöläisille ja lapsiperheille erinomainen ratkaisu makuuhuoneen ikkunaan.

 

 

Zebra -verhotsg zebra blinds 06

Zebra -verhot tunnetaan myös nimillä Day&Night -kaihdin ja Facette -kaihdin valmistajasta riippuen. Kyseessä on kuitenkin kaksinkerroin käännetty rullaverho, jossa peittävä ja läpinäkyvä kangas vuorottelevat kapeina raitoina. Zebra -verhon avulla voit säätää läpi tulevan valon määrää yhtä tarkasti kuin sälekaihtimella, mutta lisäksi saat upean yksityiskohdan sisustukseen. Zebra -verhot ovat saatavilla koteloituina ja ilman koteloa. Myymäläsämme löytyy mallit molemmista versioista sekä koko laaja kangasvalikoimamme. Tule tutustumaan tai pyydä tarjous!

 

Screen -rullaverhot sisälle

Läpinäkyvästä screen -kankaasta valmistetut rullakaihtimet suodattavat valon määrää poistaen kuumuuden. Screenkankaista löytyy useita eri tiheyksiä ja värejä. Vaaleat värit heijastavat auringonvaloa enemmän, kun taas tummemmista väreistä näkee paremmin läpi.

HUOM! Tiesitkö?

Toisin kuin jotkut valmistajat haluavat väittää, screen -kangas ei ole taikakangas, josta näkee aina itse läpi, mutta toiselta puolelta ei. Screen -kankaasta näkee aina läpi valoisammalle puolelle. Eli kesäisin päiväsaikaan näet sisältä ulos, mutta vaikkapa syksyisenä iltana ulkoa näkee sisälle, jos sisällä on voimakas valaistus.

420065 2 Presto Print A pieni

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha