Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Pystylamellit

PystylamelliLamelliverhot

Pystylamellikaihtimella saat kotiin tai työpaikalle näyttävän ja käytännöllisen suojan liialta valolta ja kuumuudelta.

Pystylamelleistamme löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen. Kankaissa on sekä pimentäviä, peittäviä, palosuojattuja että pehmeästi valoa suodattavia screen -kangasvaihtoehtoja. Screen-kankaat toimivat mainiosti myös kosteissa tiloissa kuten parvekkeilla. Voit halutessasi myös yhdistää useita kankaita ja värejä yhteen verhoon, jolloin vain mielikuvitus on sisustussuunnitelmasi rajana!

pystylamelli screenPystylamellit ovat saatavilla perinteisellä naru- ja kuulaketjumekanismilla sekä kaukosäädinkäyttöisenä moottoriversiona. Pystylamellit voidaan valmistaa myös vinoihin ja pyöreisiin ikkunoihin. Korkeissa ikkunoissa pystylamelli on usein edullisin vaihtoehto.

Kaikki kankaamme ovat saatavilla sekä 89 mm ja 127 mm leveyksillä. Mekanismi voidaan toteuttaa siten, että kankaat kerääntyvät avattaessa jompaan kumpaan reunaan tai siten, että kaihdin aukeaa esiripun tapaan keskeltä tai molemmilta sivuilta yhtäaikaisesti. Matalampiin verhoihin saatavilla myös plafondi-malli, jossa kisko on myös alareunassa.

 lamelliverho

Teknisiä tietoja

  • Yläkotelo valkoista alumiinia
  • Yhden verhon leveys jopa 580 cm
  • Verhon korkeus jopa 500 cm
  • Noin 100 kangasvaihtoehtoa

 

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha