Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Tietosuoja-asetuksen mukainen informointiasiakirja

2018

 1. Rekisterinpitäjä : Verholine Ky 1996780-10 , 0400 929740 , Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa : Juha Niemi, 040 5113784, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 3. Rekisterin nimi: Passeli laskutusohjelma sekä verkkokaupan asiakasrekisteri

 4. Henkilötietojen käsittelyn oikeusperuste ja tarkoitus: Verotustiedot sekä kirjanpito

 5. Käsiteltävät henkilötiedot: Nimi ja osoite laskutusohjelmassa, sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite verkkokaupan asiakasrekisterissä

 6. Mistä henkilötiedot saa: Henkilötiedot antaa pyydettäessä Verholine Ky. Henkilön tulee todistaa oma henkilöllisyytensä. Tiedot annetaan paperilla, tai kerrotaan suullisesti, niitä ei lähetetä sähköpostilla.

 7. Henkilötietojen vastaanottajat tai ryhmät: Asiakastietoja annetaan kirjanpitäjän käyttöön, Lawtax Oy sekä tilintarkastaja Marjo Lähteenmäki.

 8. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle: Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle

 9. Henkilötietojen säilytysaika: Kirjanpitolain mukaisesti 6 vuotta, sekä henkilökunnan palkkatiedot yrityksen olemassaolon ajan.

 10. Rekisteröidyn oikeuksista: Asiakasrekisterissä oleva henkilä saa tietää häntä koskevat tiedot pyydettäessä, Verholine Ky:n toimistoaikana, henkilökunnan ollessa paikalla.

 11. Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle: Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimintavaltaiselle viranomaiselle, jos rekisteröity katsoo, että Verholine Ky:n toiminta ei noudata toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasäätelyä.

 12. Rekisteröidyn oikeuksien käyttämiseen liittyvät pyynnöt: Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä ja omien oikeuksien käyttämiseen liittyvissä tilanteissa rekisteröity voi olla yhteydessä kohdassa 2 mainittuun rekisterinpitäjän yhteyshenkilöön. Tarkastusoikeutta koskeva pyyntö tai muu rekisteröidyn oikeuksien toteuttamista koskeva pyyntö rekisterinpitäjälle tulee tehdä kirjallisesti joko sähköpostilla tai postitse. Pyynnön voi myös esittää henkilökohtaisesti rekisterinpitäjän toimipaikassa. Rekisterinpitäjä voi pyytää rekisteröityä täsmentämään riittävällä tavalla, mitä tietoja tai käsittelytoimia rekisteröidyn pyyntö koskee. Sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei rekisteröidyn oikeuksien käyttöön liittyen luovuteta muulle kuin rekisteröidylle itselleen, rekisterinpitäjä vi tarvittaessa pyytää rekisteröityä toimittamaa tarkastuspyynnön allekirjoitettuna. Rekisterinpitäjä voi myös pyytää pyynnön tekijää todistamaan henkilöllisyytensä virallisella henkilöllisyystodistuksella tai muulla luotettavalla tavalla.

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha