Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Verhokiskot

20161017 090057

VerhokiskotVerhokiskot

Verhokiskojärjestelmät kattavat laajan tuoteperheen eri tyyppisten verhojen ripustamiseen. Kotien ja toimitilojen verhoripustukseen tulevat kiskot valitaan aina kohteen ja käyttötarpeen mukaan.

Peruskisko on U-kisko, joka on 10 mm korkea u-kirjaimen muotoinen pieni kisko, joka sopii sellaisiin paikkoihin, joissa kisko ei jää näkyviin tai halutaan mahdollisimman huomaamaton ratkaisu esim.suoraan kattoon kiinnitettynä. Tätä samaa kiskoa saa myös kaksiuraisena, jolloin yhdelle kiskolle voidaan ripustaa vaikkapa sivuverhot ja kappa niiden häiritsemättä toisiaan.

Samaa huomaamatonta sarjaa on myös korkeampi 25 mm:n kisko, jota voidaan suositella seinä- ja kattoasennuksena. Näissä molemmissa malleissa jäävät ripustus koukut ja  nipistimet näkyville, mikäli verhoon ei ommella harjaa. Samaa 25 mm kiskoa voidaan erikoiskiinnikkein käyttää myös taulukiskona kuten pääkuvassa.Etulevykiskot

Sisustuksellisesti näkyvämpänä ratkaisuna käytetään etulevykiskoja, joissa liuku-ura jää etulevyn taakse piiloon. Näitä kiskoja on eri korkuisilla etulevyillä: 34, 60, 75 ja 95 mm. Perusväri on aina valkoinen, mutta saa myös tilauksesta kaikkiin RAL väreihin  polttomaalattuna.

Kiskot ovat metritavaraa ja salkopituus on useimmiten kuusi metriä. Kaikkia kiskoja voidaam myös jatkaa erillisillä liitoskappaleilla. 

Erikoiskiskoihin lukeutuvat erityyppiset mekaaniset kiskot, joissa verhoja voidaan vetää sivuun ja takaisin, joko manuaalisesti nauhalla tai moottorilla. Kiskon koko määräytyy käyttökohteen tarpeen mukaan, mutta näitä kiskoja voidaan asentaa koteihin esimerkiksi isojen verhojen ripustukseen. Kestävimpiä kiskoja ovat ns.  teatterikiskot joissa käytetään rullaliukuja ja näihin voidaan ripustaa painavia esirippuverhoja.

Myyjämme neuvovat mielellän oikean kiskotyypin valinnassa!MoottorikiskotPunosvetokiskoVäliverhokiskot

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha