Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Kevytpurjevarjot

Ilmava ja tyylikäs

Tapahtuma3Kevytpurjevarjot ovat tarkoitettu pidettäväksi suojana kun ihmiset ovat paikalla ja voivat tarpeen mukaan poistaa kankaan, mikäli yllättävä tuuli nousee. Myös näillä purjeilla voidaan suojata suuria alueita joko yhdellä tai yhdistämällä useampia kappaleita. Useimmiten vain mielikuvitus on rajana.

Kevytpurjevarjoilla saadaan aikaan kauniita muotoja jännittämällä kankaan eri kulmia eri tasoille. Isommat kevytpurjeet kannattaa laskea mikäli paikalla ei ole ihmisiä. Helppokäyttöisen vinssimekanismin avulla purjeen saa viritettyä paikoilleen parissa minuutissa ja purettua kymmenissä sekunneissa. Purje kestää kovaakin tuulta, mutta yleensä näille purjeille ei tehdä kovin massiivisia perustuksia, jolloin myrskytuulet saattavat vaurioittaa kiinnityspisteitä.

Kankaita on saatavilla useita erilaisia. Screen-tyyppinen perforoitu kangas on erinomainen auringonsuoja, kun taas nano-käsitelty tiivis kangas pitää itse itsensä puhtaana ja suojaa myös kevyiiltä sadekuuroilta.

Kevytpurjevarjoista on saatavilla vakiokokoja kolmioina ja nelikulmioina, mutta suurin osa valmistetaan tilauksesta tarkkojen mittojen mukaan.

Meiltä saat purjevarjoihin kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen koko Suomen alueella. Köydet, vaijerit, vinssit, teräs- ja alumiinipilarit sekä seinäkiinnikkeet kuuluvat aina pakettiin, jos niin haluatte.

Lisää infoa linkistä https://purjevarjot.fiTapahtuma2Tapahtuma1kevytpurje hkikevytpurje kuopiokevytkevyt2

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha