Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Pergolat

 

Avattava Pergola on nimensä mukaisesti, rungollinen avattava katto, joka avautuu kokonaan tai osittain. Pergoloiden avattava katto on valmistettu erikoiskankaasta, joka on vedenpitävä ja pinnoitettu kestämään vuosikymmeniä. Kangas on hitsattu alapuolisiin kannatin profiileihin, joiden avulla katto avataan ja suljetaan. Mekanismit ovat koteloituina runkorakenteiden sisään, jossa ne ovat säiltä suojassa. Runko on aina valmistettu polttomaalatusta alumiinista ja liitoskappaleet ruostumattomasta teräksestä. Pergola voidaan asentaa joko talon yhteyteen tai vapaasti piha-alueelle tai puutarhaan. Pergolan seinät voidaan varustaa liukulaseilla tai Zip-screen verhoilla, jolloin Pergolasta muodostuu täysin säältä suojattu tila. Lisävarusteina on mahdollisuus saada ledvalot, lämmittimet ja äänentoistojärjestelmät. Avattava Pergola on paras valinta kotiin ja ravintolaan, kun halutaan korkealaatuista ja muunneltavaa oleskelutilaa.

Avattava Pergola on hyvä vaihtoehto tai lisätila lasikatteelle, Pergolan alla ei tule kuuma ja korkealaatuinen erikoiskangas pysyy puhtaana paremmin kuin lasi tai muovikate. Avattava Pergola ei vaadi, eikä rasita rakennusoikeutta. Avattavuutensa vuoksi Pergola voidaan rinnastaa markiisiin, mutta on rakenteen puolesta käytännöllisempi pitkään sesonkiin. Valmistajat suosittelevat vetämään pergolan katteen suojaan lumikaudella, mutta toisaalta katon päältä on helppo vetää lumet pois, mikäli sitä kertyy jonakin talvena enemmän kuin nykytalvina normaalisti. Katto kestää helposti 10 – 15 cm lumikuorman.

Olemme valinneet Eurooppalaisia valmistajia, joiden valikoimista löytyy aina teidän tarpeisiinne sopiva Pergola. Tällä sivustolla olevat esimerkit ovat Tarasolan valikoimasta. Käytännössä muillakin valmistajilla on samat mallistot pienillä eroavaisuuksilla.

Lisää infoa linkistä https://pergolat.fi

 

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha