Verholine Ky, Puurtajantie 15 H 8, 60100 Seinäjoki   •   Soita 040 511 3784   •   Sähköposti verholine@verholine.fi

Referenssit

Omme toimittaneet kaihtimia ja kiskojärjestelmia vuodesta 2005 Etelä-Pohjanmaan merkittävimpiin kohteisiin.

Kaikki 2005 vuoden jälkeiset Keskussiraalan laajennukset, sekä useimmat pienemmät muutos kohteet sairaalan ja Törnävän sairaalan alueella.

Vuoden 2010 jälkeen olemme toimittaneet kaihtimet, rullaverhot ja kiskojärjestelmät yli kolmeenkymmeneen koulu- ja päiväkotiprojektiin Etelä-Pohjanmaan. Pohjanmaan ja Keskipohjanmaan alueella, sekä ueisiin kohteisiin Uudenmaan alueella.

Seinäjoen keskusta alueella kymmeniä kerrostaloja, verotalo, seurakuntatalo, Elykeskus, useita pankki remontteja, sekä kymmeniä ravintola- ja hotelliremontteja. Näihin olemme toimittaneet kaihtimia, puukaihtimia, rullaverhoja, kiskojärjestelmiä, pystylamelleja, lasikatoksia ja erikoisratkaisuja verhoilla sekä laseilla.

Olemme olleet mukan Huvila ja Huussi ohjelmassa kaksi kertaa, Kotoisa ohjelmassa kerran ja Muuttohaukantiella kerran, eli olemme myös TV:stä tuttuja.

Viimevuosien suurimmat kohteet ovat olleet EPSHP:n M-talo ja Vaasan BotniaHigh, joihin kumpaankin toimitimme kaihtimet ja varhokisko järjetelmät, kummasakin kohteessa oli myös vaativia erikoistuotteita.

Olemme asentaneet alumiini-lasi kaiteet, liukulasit ja parvekelasit kaikkiin NYRON kohteisiin seinäjoella. Useisiin rivitalokohteisiin Seinäjoella, Lapualla ja Kokkolassa.

Viimeisin ja kohde Vaasan Korkiamäellä, Karhuntie 4-6, 56 erkkeri parveketta, kaiteet ja parvekelasit.

Eteläsuomen kohteista mainittavia ovat: Löyly, Elielin aukion kultasepänliike, Penttilän Yliopiston kadulla 2krs pergola, Kalasataman kattoterassin purjevarjo ja kaidekorotukset, Satamakatu 11. markiisit, OP-pääkonttorin sisä purjevarjo, Kustaan kartanon Ratikkatorin Purjevarjo, Suomenlinnan kahvilan purjevarjo ja paljon paljon muuta..

Pohjois-Suomeen olemme toimittaneet ZIP-screen verhoja Inarin saareen ja Äkäslompoloon. Moottorikiskot Äkäslompoloon. Purjevarjot Pentikille, Posiolle ja Timisjärvelle. Itä-Suomeen Kuopioon kaksikin eri kohdetta purjevarjoja ja paljon muuta...

Tutustu ideakuvastoomme tästä

Lisätietoa markiiseista, screen-verhoista ja ulkokaihtimista löytyy tästä valmistajan kuvastostaAuto

Ota yhteyttä

Kysy lisää tuotteistamme tai ota muuten yhteyttä ao. lomakkeella.

captcha